manuele-therapie-prinsenbeek-banner-02

Ineke Visschers

(BIG nr. 9903413360)

In Breda heeft ze fysiotherapie gestudeerd, diploma 1991. Vanuit een enorme drive om meer met het bewegingsapparaat te kunnen, heeft ze in 1996 de opleiding Manuele Therapie aan de school voor Manuele Therapie in Utrecht afgerond.

Al vele jaren was er een grote interesse in de alternatieve geneeswijzen, dit resulteerde in een  diploma acupunctuur bij de Nederlandse Artsen Acupunctuur Stichting, (NAAS) in 2000. Hierna heeft ze diverse opleidingen gevolgd in de elektro-acupunctuur zowel in het VOLL- als RADTS systeem, later gevolgd door NES. Na het behalen van het diploma, in 2000, is de acupunctuurpraktijk gestart.

In 2002 heeft ze zich bekwaamd in de behandeling van zuigelingen met Manueel Therapie. Later is de naam veranderd in Kinder Manueel therapie. Vanaf 2010 houdt ze zich ook bezig met het Mulligan Concept, een geweldige methode om gewrichtsklachten te verhelpen. Sinds 2014 is ze geregistreerd Certified Mulligan Practitioner. Sinds 2012 is de praktijk voor Manuele Therapie Prinsenbeek samen met Marijke voortgezet.

Verder zijn we allebei steeds op zoek naar nieuwe technieken en inzichten door middel van nascholingen om de behandeling voor u zo optimaal mogelijk te laten zijn.

manuele-therapie-prinsenbeek-banner-03

Marijke Smink

Is in 1970 geboren in Breda en moeder van drie kinderen (BIG nr 69043271204).

In 1994 is zij bij Avans afgestudeerd als fysiotherapeute.

Door haar steeds groeiende interesse voor nek- en rugklachten heeft zij de opleiding Manuele Therapie Utrecht doorlopen en is in 2002 afgestudeerd. Hierna heeft zij in 2012 met succes de opleiding Mulligan-concept afgerond en is zij als gecertificeerd Mulligan-therapeute werkzaam.

Afgelopen jaren heeft  Marijke zich ook steeds meer toegelegd op dry-needling. Ook is ze gespecialiseerd in complexe schouderklachten en als zodanig via het Amphia Ziekenhuis collegiaal verbonden met het Schoudernetwerk West-Brabant (SNWB).

Vanaf 2012 heeft Marijke met Ineke de krachten gebundeld en werken zij beide met veel enthousiasme en professionaliteit samen. Door permanente nascholing zijn ze beide in staat om steeds de meest actuele en effectiefste therapieën in de praktijk te brengen.