manuele-therapie-prinsenbeek-banner-13

PEMF – Laser therapie

Sinds 2019 bieden wij PEMF en Laser behandelingen aan. PEMF is een behandelmethode tegen chronische aandoeningen zoals artrose, reuma, hernia’s, nekklachten en carpaal tunnelsyndroom. Maar ook voor acute klachten zoals breuken, spierscheuren, kneuzingen enz. Meestal in combinatie met laserbehandelingen ingezet.

Wat doet de PEMF behandeling zoals u die ontvangt bij ons?

In Nederland is de PEMF behandeling een recente ontwikkeling. Wetenschappelijke onderzoeken hebben aan getoond dat Pulsed Electro Magnetic Fieldtherapie zeer doeltreffend is bij verschillende klachten. Bij PEMF therapie in Nederland worden gepulste electromagnetische velden gebruikt om het celgedrag in uw lichaam aan te passen. Het verbetert onder andere de bloedtoevoer en activeert de cellen in uw lichaam. Cellen worden gegenereerd,   de opname van calcium in de botten wordt verhoogd en de kwaliteit van het kraakbeen wordt verbeterd. De PEMF therapie is geheel pijnloos.

Wanneer wordt PEMF therapie gebruikt?

Er is een grote hoeveelheid aandoeningen waarbij de pijn door een PEMF behandeling verlicht kan worden of verholpen. We gebruiken het onder andere voor het verlichten van pijn en stijfheid bij artrose. Daar wordt de PEMF therapie gecombineerd met een laser behandeling. Low Lever Laser therapie. Deze combinatie gebruiken we ook om breuken sneller te laten genezen. Een PEMF behandeling is daarnaast een effectieve therapie voor botontkalking.

Ontdek deze behandeling in Prinsenbeek.

Bent u geïnteresseerd in de unieke combinatiebehandeling van Laser en PEMF? Maar dan vrijblijvend een afspraak. Wij zullen dan aan de hand van uw klachten en evt. rontgenuitslagen bespreken wat we voor u kunnen doen.

Bel: 06 – 4605 4608 of mail: info@manueletherapie-prinsenbeek.nl